Al meer dan 20 jaar ervaring!
Oplossingen op maat
Advies van onze vakmensen

Projecten

Wij zijn trots op onze projecten. Daarom laten wij graag zien waar wij dagelijks mee bezig zijn. 

Glazen wanden in Twello

Glasservice Van Essen levert en monteert onder andere glazen wanden. Deze wanden kunnen zowel gehard, als gelaagd worden uitgevoerd. Op de foto hiernaast monteren wij gelaagd/geharde ruiten in een wasstraat te Twello. Dit hebben wij gerealiseerd met onze eigen Hoeflon compactkraan. 

Fineo in Zwartsluis

Wij zijn dealer van Fineo Vacuum beglazing, dit type glas wordt vaak toegepast in oude of monumentale panden. Op de foto's hiernaast monteren wij Fineo in de oude bestaande ramen van een oud pand in Zwartsluis. Een specialistisch project waar Glasservice Van Essen vakkundig te werk is gegaan.

Gehard gelaagde ruiten te Wijchen

Voor Van Norel Bouwgroep hebben wij in een sauna complex te Wijchen gehard gelaagde ruiten gemonteerd in een zwembad ruimte. Deze ruiten zijn met een torenkraan op de verdieping gehesen en met onze tilhulp middelen geplaatst. De ruiten zijn gelamineerd met een speciale folie die geschikt is voor vochtige ruimtes. 

Meer inspiratie

"Snel, deskundig, betrouwbaar en goed!!

In tegenstelling tot veel bedrijven is dit bedrijf snel met offerte, eerlijke prijs en komen hun afspraken na. Geven goed en deskundig advies, weten duidelijk waar ze het over hebben. Goed en vakkundig personeel in dienst!!"