Al meer dan 20 jaar ervaring!
Oplossingen op maat
Advies van onze vakmensen

Over ons

Glasservice van Essen

Glasservice van Essen is op 1 juli 2001 in Epe opgericht. Eerst op kleine schaal, wat al snel uitgroeide tot een professioneel bedrijf in de regio. Momenteel zijn er 8 medewerkers bij ons aangesloten die allemaal geruime ervaring hebben in de glasbranche. Door de korte lijntjes in ons bedrijf kunnen wij snel schakelen en reageren op de wensen van onze klanten. 

Wij voorzien uw bedrijf van isolatieglas, uw pand van zonwereldglas of uw woning voor een pui op maat. Kortom; wij verzorgen het totale glaspakket. Wilt u hier meer over weten? Ga dan naar producten.

Glasservice van Essen heeft ook een 24 uurservice waarbij wij dag en nacht bereikbaar zijn, zodat wij ook ’s nachts eventueel een noodvoorziening kunnen treffen.

Wij zijn in het bezit van het GBO vakcertificaat

Onderscheiden kan op verschillende manieren: door een goed product te leveren of een vakkundige service. Maar ook, en vooral, door een excellente kwaliteit.

Maar wie garandeert een opdrachtgever dat hij of zij kwaliteit in huis haalt? Kwaliteit is vaak pas zichtbaar nadat het product of dienst geleverd is. Behalve wanneer het bedrijf over een keurmerk beschikt of gecertificeerd is. Dat betekent immers dat aantoonbaar aan bepaalde kwaliteitsnormen is voldaan.

Glasservice van Essen BV mocht het GBO vakcertificaat ontvangen. De glaszetters van Van Essen hebben de cursussen allemaal met goed gevolg afgelegd. De mannen vonden de cursussen zeer leerzaam en hebben deze dan ook met veel plezier gevolgd. Ook voor hen was de cursus aan de ene kant een bevestiging van dat zij hun vak als glaszetter verstaan, aan de andere kant hebben zij ook daadwerkelijk lessen uit de cursussen getrokken.

"Snel, deskundig, betrouwbaar en goed!!

In tegenstelling tot veel bedrijven is dit bedrijf snel met offerte, eerlijke prijs en komen hun afspraken na. Geven goed en deskundig advies, weten duidelijk waar ze het over hebben. Goed en vakkundig personeel in dienst!!"