Al meer dan 20 jaar ervaring!
Oplossingen op maat
Advies van onze vakmensen

Glaszetten

Hoogwaardig glas 

U kunt bij ons terecht voor diverse soorten hoogwaardig glas zoals enkel glas, isolatieglas, zonwerend glas en hardglas. Naar aanleiding van ons advies selecteren wij het beste glas voor u. Daarna prikken we een datum en gaan we aan de slag.

Bijna alle soorten enkelglas zijn direct uit voorraad leverbaar, zoals floatglas, draadglas, gelaagd veiligheidsglas, plexiglas en vele soorten gefigureerd glas. Vaak kunnen wij dit glas in 1 à 2 werkdagen bij u monteren. Glasservice van Essen BV heeft ook een 24 uursservice waarbij wij dag en nacht bereikbaar zijn, zodat wij ook ’s nachts eventueel een noodvoorziening kunnen treffen. Ook kunt u bij ons terecht voor uw glas-in-lood. Denkt u daarbij aan het maken van een glas-in-lood ruit naar eigen ontwerp. Tevens kunnen wij u een isolatieruit leveren welke is voorzien van glas-in-lood. Reparatie van uw glas-in-lood kunnen wij helaas niet meer voor u verzorgen.

Benieuwd naar de soorten glas die wij aanbieden?

"Snel, deskundig, betrouwbaar en goed!!

In tegenstelling tot veel bedrijven is dit bedrijf snel met offerte, eerlijke prijs en komen hun afspraken na. Geven goed en deskundig advies, weten duidelijk waar ze het over hebben. Goed en vakkundig personeel in dienst!!"