Al meer dan 20 jaar ervaring!
Oplossingen op maat
Advies van onze vakmensen

Onze diensten

Hiervoor kunt u bij ons terecht

Wij verzorgen beglazing voor bijvoorbeeld nieuwe kozijnen, een hardglazen pui en deuren. Indien gewenst kunnen wij een totaalofferte maken waarin ook nieuwe houten kozijnen worden aangeboden. Ook kunt u bij ons terecht voor glas-in-lood, een eigen ontwerp bijvoorbeeld. Reparatie van uw glas-in-lood kunnen wij helaas niet meer verzorgen.

Bijna alle soorten enkelglas zijn direct uit voorraad leverbaar, zoals floatglas, draadglas, gelaagd veiligheidsglas, plexiglas en vele soorten gefigureerd glas. Vaak kunnen wij dit glas in 1 à 2 werkdagen bij u monteren. Isolatieglas kunnen wij in een superspoed traject binnen 5 werkdagen leveren. Voor normale bestellingen geldt een levertijd van maximaal 3 weken.

Als u een ruit of aan glas verwante artikelen wilt afhalen is dit mogelijk bij ons. In onze werkplaats zijn wij u graag van dienst. Wij kunnen u vrijblijvend een heldere offerte aanbieden, waar wij diverse mogelijkheden toelichten. Ga voor meer informatie naar producten.

Glasservice Van Essen BV beschikt over een Hoeflon compact kraan, een professionele tilhulp. Hiermee kunnen wij uw (grotere) ruiten op een veilige manier plaatsen. Deze mini-kraan is multifunctioneel inzetbaar door zijn compactheid. De kraan is ook te huren inclusief machinist. Neem contact met ons op voor de tarieven.

Diensten

Wij geven advies, verzorgen maatwerk oplossingen en zetten glas van de hoogste kwaliteit. Hoe kunnen wij u helpen?

"Snel, deskundig, betrouwbaar en goed!!

In tegenstelling tot veel bedrijven is dit bedrijf snel met offerte, eerlijke prijs en komen hun afspraken na. Geven goed en deskundig advies, weten duidelijk waar ze het over hebben. Goed en vakkundig personeel in dienst!!"